Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Olmaz Dedigin Ne Varsa Hepsi Olur : Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen,......ve mevsim / Öldüm der durur, yinede yaşarsın.

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yinede yaşarsın. "düşmem" dersin düşersin,"şaşmam" dersin şaşarsın. Öldüm! dersen yine de yaşar mısın ? Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.

En garibi de budur ya
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen,......ve mevsim from 2img.net
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. 'öldüm' der durur, yine de yaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur… "düşmem" dersin düşersin, "şaşmam" dersin şaşarsın . Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. 149 posts · 513 followers · 566 following . Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur… "düşmem" dersin düşersin, "şaşmam" dersin şaşarsın .

Öldüm der durur, yine yaşarsın. Öldüm der durur, yinede yaşarsın. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya öldüm der yine de yaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur… "düşmem" dersin düşersin, "şaşmam" dersin şaşarsın . Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Öldüm! dersen yine de yaşar mısın ? Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Öldüm der durur, yine de yaşarsın.

Öldüm der durur, yine yaşarsın. 'öldüm' der durur, yine de yaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Öldüm der durur, yinede yaşarsın. Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Oturaklı Sözler - Oturaklı Laflar | Sevgi Mesajları
Oturaklı Sözler - Oturaklı Laflar | Sevgi Mesajları from www.sevgimesajlarim.com
Öldüm der durur, yine yaşarsın. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur… "düşmem" dersin düşersin, "şaşmam" dersin şaşarsın . En garibi de budur ya öldüm der yine de yaşarsın. 'öldüm' der durur, yine de yaşarsın. Kimi benden çok seversen onu senden alırım…. Öldüm der durur, yinede yaşarsın.

Öldüm der durur, yine yaşarsın.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Öldüm der durur, yinede yaşarsın. Kimi benden çok seversen onu senden alırım…. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. 149 posts · 513 followers · 566 following . En garibi de budur ya "öldüm" der,yine de "yaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm! dersen yine de yaşar mısın ? Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. En garibi de budur ya "öldüm" der,yine de "yaşarsın. Öldüm der durur, yinede yaşarsın.

Öldüm der durur, yine yaşarsın. Olmaz dediÄŸin ne varsa olur - CEOtudent
Olmaz dediÄŸin ne varsa olur - CEOtudent from ceotudent.com
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Öldüm! dersen yine de yaşar mısın ? Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. "düşmem" dersin düşersin,"şaşmam" dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. 'düşmem' dersin düşersin, 'şaşmam dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur… "düşmem" dersin düşersin, "şaşmam" dersin şaşarsın . Öldüm der durur, yine yaşarsın. Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.

Olmaz Dedigin Ne Varsa Hepsi Olur : Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen,......ve mevsim / Öldüm der durur, yinede yaşarsın.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Öldüm der durur, yine de yaşarsın. "düşmem" dersin düşersin,"şaşmam" dersin şaşarsın. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur… "düşmem" dersin düşersin, "şaşmam" dersin şaşarsın .

En garibi de budur ya öldüm der yine de yaşarsın olma. Öldüm der durur, yinede yaşarsın.